Uncategorized

Reviews

 

Jan-Willem, 45 jaar

Ik ben met Mariel in contact gekomen op een moment dat de balans tussen werk en ontspanning behoorlijk ontspoord was. Dit leidde bij mij tot ongemakken zoals oorsuizen en slaapproblemen. Mariel heeft mij geholpen mijn werkzaamheden efficienter in te vullen alsmede gedurende de dag momenten te vinden om me even op mezelf te concentreren met eenvoudige oefeningen. Daarnaast waardeerde ik de gesprekken met Mariel over de grote vraagstukken in het leven, de beslissingen in het leven en daarbij de gevolgen voor mij en mijn omgeving. De gesprekken met Mariel hebben ertoe geleid dat ik, anders dan voorheen, meer rekening met mezelf houd ipv altijd maar te moeten presteren hetgeen mij meer voldoening in het leven brengt.

Wesley, 30 jaar

Ik had van te voren niet verwacht hoe diep deze gesprekken zouden kunnen gaan. Dat heeft voor mij overigens wel enorme meerwaarde gebracht. Mariel laat me voelen dat ze mij begrijpt en komt over als een warmhartige vrouw die goed kan levelen. De werkwijze van Mariel is analyserend en ze kan snel naar de kern, indien nodig. Wat motiverend was is dat ze de goede vragen stelde en het antwoord bij mij liet. Dit werkte goed want ik heb het gevoel dat ik de kennis al bezit. De weg daarnaartoe, dáár had ik hulp bij nodig. Wat ik geleerd heb neem ik mee in privé als in zakelijke werksfeer.

Anoniem, 38 jaar

Ik heb de coaching van Mariel als erg waardevol ervaren. Ze heeft een prettige en professionele houding en de communicatie zowel voorafgaand als tijdens het traject verliep fijn. Ik heb de betrokkenheid van Mariel als erg prettig ervaren. Ze heeft verschillende technieken gebruikt en haar houding was telkens warm, vol vertrouwen en humorvol. Naar gelang er op dat moment nodig is om je in beweging te krijgen, past ze haar werkwijze flexibel en effectief aan. Ze heeft een scherpe blik op de problematiek of vastgeroeste gewoontes. Mariel heeft me aan het denken gezet en daar heb ik nu (een half jaar later) nog steeds profijt van. Ik heb kunnen werken aan mijn doelen en deze zijn ook bereikt. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en durf mezelf op mijn werk meer te profileren.

Stefanie, 33 jaar.

Mariel is een geduldige coach met een open houding, die de juiste vragen weet te stellen. Doordat ze goed luistert en alle aandacht voor je heeft, heeft ze mijn vertrouwen snel gewekt. Daarnaast vond ik haar gestructureerd en gefocust.

Ik heb het traject als heel efficiënt ervaren. Tijdens de gesprekken kwam ik al snel op het antwoord wat ik wilde. Hieraan koppelde ze opdrachten die heel goed aansloten op mijn doel. Dit heeft uiteindelijke geresulteerd in dat ik stappen heb gezet waar ik anders nu nog over aan het dubben zou zijn.